Toilet ngeusian klep

  • Toilet cistern fitting water level control float valve plastic toilet fill vale

    Toilet cistern pas cai tingkat kontrol ngambang klep jamban plastik ngeusian vale

    Tinjauan Gancang Detil Garansi: 1 Taun, 5 Taun Bahan: plastik, Nylon PA66 Layanan Saatos Dijual: Dukungan Téknis Online Kamampuh Larutan Proyék: ETA Desain Gaya: Null Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: wiir Jumlah Modél: DTB15 Thread: 1/2 inci Warna: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Kahirupan CE: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Cai Cai Handap: 0.5L / S Aplikasi: Hotel, Hospi ...
  • Bathroom cistern mechanisms inlet valve flush valve for toilet tank

    Mékanisme kamar mandi kamar mandi klep siram klep pikeun bak mandi

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Struktur Cai: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Bawah Cai Kaluaran: 0,5L / S Upami ...
  • Bottom entry installation toilet fill valve water level control toilet flush valve

    Jamban instalasi lebet ngeusian klep cai tingkat kendali klep siram

    Tinjauan Rincian Gancang Gancang: 1 Taun, 5 Taun Tipe Induksi Éléktronik: teu aya Saatos Dijual: Dukungan téknis online Warna: Bodas, Bodas atanapi Kapasitas Solusi Proyék Kapasitas: TIADA Gaya Desain: Null Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: weier Nomer Modél: DTB15 Thread: 1/2 inci Bahan: Nylon PA66 Working Pressure: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Instalasi: Bawah Éntri Cai Kaluaran: 0.5L / S App ...
  • Factory Price Toilet Tank Inlet Fill Valve Water Level Control Valve For Toilet

    Harga Pabrik Toilet Tank Inlet ngeusian Valve Water Level Control Valve Pikeun Toilet

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Struktur Cai: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Bawah Cai Kaluaran: 0.5L / S Pak ...
  • 1/2 Inch  toilet bottom entry inlet fill valve for toilet tank

    1/2 Inci toilet handapeun lebet lebet eusian klep pikeun bak wc

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Struktur Cai: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Bawah Cai Kaluaran: 0.5L / S Pak ...
  • Toilet cistern fitting bottom entry plastic toilet tank float vale

    Toilet cistern pas handapeun lebet palastik wc tank float vale

    Ihtisar Rincian Gancang: 1 Taun, 5 Taun Bahan: Plastik, Nylon PA66 Saatos Dijual: Dukungan Téknis Online Kamampuh Larutan Proyék: ETA Desain Gaya: Null Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Model: DTB15 Thread: 1/2 inch Colour: White or Customised Pressure Working: 0.01Mpa-1.5Mpa Certificate: CE Life: 5-10 Years Installation: Bottom entry Water Output: 0.5L / S Application: Hote ...
  • Unique new design toilet fill vale for toilet tank float vale in cistern

    Toilét desain anyar anu unik ngeusian vale pikeun tank toilet float vale di cistern

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Struktur Cai: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Bawah Cai Kaluaran: 0,5L / S Upami ...
  • Toilet tank float vale cistern fitting bottom entry water level control vale for toilet

    Toilet tank float Vale cistern pas handap lebet cai tingkat kontrol vale pikeun WC

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Struktur Cai: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Pamasangan 5-10 Taun: Éntri Bawah Cai Kaluaran: 0,5L / S Upami ...
  • Hot selling high quality toilet cistern fitting bottom entry toilet fill valve for toilet tank

    Panas ngajual jamban WC kualitas luhur pas Éntri WC ngeusian klep pikeun tank WC

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTB15 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 20MM Structure: Control Thread: 1 / Bahan 2 inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 5 Taun Kahirupan: Instalasi 5-10 Taun: Pasokan Éntri Bawah ...