The automatic water level control valve is a patented product instead of traditional floatvalve. It directly controls water supplyand stop according to thevel change.

Katuh otomatis 3/4 '' di jero cai tingkat klep ngambang cai klep ngambang

Klep kontrol tingkat cai otomatis mangrupikeun produk anu dipaténkeun tibatan floatvalve tradisional. Éta langsung ngatur pasokan cai sareng lirén numutkeun parobahan tével.
Prevent entering of sand particles and other sediments to the water system
Withstand high water pressure, easy disassembly, cleaning and reassembly
Filter top made black Nylon PA66 top with UV resistance
Clear PC Bowl to see when screen needs cleaning
304Stainless Steel filter screen never rust.

Saringan Cai

Cegah asup partikel keusik sareng sédimén sanés kana sistem cai tahan tekanan cai tinggi, gampang dibongkar, diberesihkeun sareng dipasang deui Filter top didamel hideung nilon PA66 top nganggo tahan UV Batal PC Bowl kanggo ningali iraha layar peryogi meresihan layar saringan Steel 304Stainless Steel henteu pernah karat.

Produk Pangénggalna Kami

Tentang Kami

Zhejiang Weier perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka EuropeAmericaMiddle EastSoutheast Asia sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses!

Ngalanggan