Klep Panasan Surya

  • Automatic control nylon pa66 material solar water heater float valve

    Kontrol otomatis nilon pa66 bahan klep ngambang cai panonpoe

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNT15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Half Inci 1/2 "Bahan: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Hideung atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Kamampuhan ...
  • Nylon Pa66 Automatic control  material solar water heater float valve

    Nylon Pa66 Bahan kontrol otomatis klep ngapung manaskeun cai panonpoe

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNT15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Half Inci 1/2 "Bahan: nilon PA66 Warna: Tekanan Gawe Hideung atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: Kamampuhan Suplai 5-10 Taun ...
  • Half Inch 1/2 Automatic control material float valve for solar water heater valve

    Satengah inci 1/2 Bahan kontrol otomatis klep ngambang pikeun klep manaskeun cai panonpoe

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNT15 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Half Inci 1/2 "Bahan: nilon PA66 Warna: Tekanan Gawe Hideung atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: Kamampuhan Suplai 5-10 Taun ...