Otomatis pinuh 3/4 "di jero cai tingkat klep ngambang cai klep ngambang

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Ngapung Katup
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
WEIER atanapi OEM
Jumlah modél:
DNS20
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu normal
Kakuatan:
Hidrolik
Média:
Cai
Ukuran Pelabuhan:
25mm
Struktur:
Kadali
Ukuran:
3/4 Inci
Bahan:
Nilon PA66
Warna:
Bodas atanapi Disaluyukeun
Tekanan Gawe:
0.01Mpa-1.0Mpa
Sambungan:
Thread Lalaki
Sértipikat : CE
Garansi: 3 Taun
Kahirupan: 5-10 Taun

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 38X14X14.5 cm
Beurat kotor tunggal: 1,650 kg
Tipe Paket: Paket Ékspor Standar
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 10000 10001 - 100000 > 100000
Est. Waktos (dinten) 1 3 7 Pikeun disawalakeun

Otomatis pinuh 3/4 "di jero cai tingkat klep ngambang cai klep ngambang

Banner

Rincian Produk

 

PRINSIP KERJA:

nalika tingkat cai naék kana garis wates cai, klep kontrol tingkat cai bakal lirén nyayogikeun cai sakaligus: nalika tingkat cai tina bak cai murag, klep bakal mimiti nyayogikeun cai sacara otomatis.

MODEL SIZE JENIS Pamasangan SUHU TEKANAN KERJA DILARANGKEUN
DN15 1/2 ″ Inlet Samping Jeroan ≤100 ° 0,1-10KG

0.01-1.0MPa

(1.5-150PSI)

Cai bersih
DNS15 1 /2 Inlet Top
DN20 3 /4 Inlet Samping
DNS20 3 /4 Inlet Top
DN25 1 Inlet Samping
DNB25 1 Inlet Samping
 
DW15 1/2 ″ Inlet Samping JABAR 100 ° ~ 120 °
DWS15 1 /2 Inlet Top
DW20 3 /4 Inlet Samping
DWS20 3 /4 Inlet Top
DW25 1 Inlet Samping
DWB25 1 Inlet Samping

Produk Pelated

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses! 

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A: Kami pabrik kalayan patén. Kami ngajamin harga kalapa kalayan kualitas anu saé.
 
Q2: Naha anjeun nawiskeun sampel?
A: Urang nawiskeun 2-3 sampel gratis.
 
Q3: Pamayaran anu mana anu anjeun tampi?
A: Kami nampi pembayaran TT (transfer bank), Jaminan Perdagangan, Western Union pikeun mastikeun teu aya résiko pikeun ngalakukeun bisnis sareng kami.
 
Q4: Iraha anjeun badé nganteurkeun kargo saatos mayar?
A: Kami gaduh kapasitas produksi anu ageung, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman gancang bahkan pikeun seueur. Kami biasana gaduh saham anu seueur pikeun kaseueuran produk.
 
Q5: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM sareng ngarobih?
A: Kalayan tim téknis profesional sareng tim desain, urang tiasa ngadamel produk anu disesuaikan numutkeun sampel anjeun atanapi gambar.
 
Q6: Naha anjeun ngagaduhan jaminan kualitas?
A: Leres, sadaya produk kami ditutupan ku garansi 12-bulan dina panggunaan normal. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal ngalakukeun sagala cara pikeun nyenangkeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami