Saringan Bukti Cai ngabeledug

  • Household outdoor pipeline water strainer with 100 mesh stainless steel screen

    Saringan cai pipa luar ruangan rumah tangga sareng layar stainless steel 100 bolong

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT25-100 Saatos Penjualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Sertifikasi: ce Use: Aplikasi Rumah Tangga Pra-Saringan: Luar, Rumah Tangga Sumber Daya: Ukuran Manual: 1 Inci Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Tipe: cai pre filter Suplai Kamampuhan Pasokan Abili ...
  • 3/4 Inch garden hose inlet sand filter for water treatment with 100 mesh stainless steel screen

    3/4 Inci taman inlet selang keusik saringan pikeun pangobatan cai kalayan layar bolong stainless steel 100

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT20-100 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • 3/4 Inch stainless steel strainer water sand filter with 40 mesh stainless steel screen

    3/4 Inci saringan keusik cai stainless steel saringan sareng layar stainless steel 40 bolong

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT20-40 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply A ...
  • 1 Inch stainless steel strainer water pre filter with 40 mesh stainless steel screen

    1 Inci saringan stainless steel cai saringan pra nganggo layar 40 stainless steel

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT25-40 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Suplai Kamampuhan Suplai Kamampuan: 500000 Potongan / Potongan per Bulan. ..
  • 1/2 Inch stainless steel strainer water inlet filter for sand impurity with 40 mesh stainless steel screen

    1/2 Inci saringan inlet cai saringan stainless steel pikeun pangotor keusik kalayan layar 40 stainless steel

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT15-40 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply A ...
  • 1/2 inch inline mesh filter efficiently water filter with 100 mesh stainless steel screen

    1/2 inci inline bolong saring éfisién saringan cai kalayan layar bolong stainless steel 100

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FT15-100 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...