Klep Kontrol Tingkat Cai Otomatis

  • 1/2 Inch Plastic automatic water tank float valve pond water level control valve

    1/2 Inci Plastik tank cai otomatis ngambang klep kolam cai tingkat kontrol klep

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DBS15 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: 1/2 Inci Sambungan: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Sah ti taun 2020-08-19 dugi ka 202 ...
  • Wiir Inside type fully automatic hydraulic water tank float valve

    Wiir Inside tipe klep ngambang cai hidrolik otomatis pinuh

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN15 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 20mm Structure: Control Size: 1 / Bahan 2 inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun ...
  • Wiir Brand Miniature water tank float valve 1/2 inch automatic control valve normal temperature water flow control valve

    Tangki cai Wiir Brand Miniatur ngambang klep 1/2 inci klep kontrol otomatis klep kontrol aliran cai normal suhu

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN15 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 20mm Structure: Control Size: 1 / Bahan 2 inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun ...
  • Wiir Brand Inside type small size float valve automatic water level control valve with big flow

    Wiir Brand Inside tipe ukuran leutik ngambang klep tingkat cai otomatis kadali klep kalayan aliran ageung

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DTS15 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 20mm Structure: Control Size: 1 / Bahan 2 inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu : Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Karton: 10 P ...
  • 1/2 Inch Nylon Plastic Floating Ball Valve Automatic Water Tank Float Level Control Valve

    1/2 Inci Nylon Plastik Ngambang Bola Klep Otomatis Tangki Cai Ngapung Level Control Valve

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DBS15 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: 1/2 Inci Sambungan: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Sah ti taun 2020-08-19 dugi ka 2025 -...
  • 1/2 "water tower tank automatic water level control valve float valve

    1/2 "tank menara cai otomatis tingkat cai klep ngambang klep

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DBS15 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 20mm: Kontrol Ukuran1 / 2 Inci Sambungan: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: dikirim CE Garansi: 3 Taun Hirup: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Sah ti taun 2020-08-19 dugi ka 2025-08 -...
  • 3/4"  automatic float valve water level control valve water tank water tower floating ball valve

    3/4 "klep ngambang tingkat cai tingkat kontrol otomatis klep cai tank cai menara cai ngambang klep bal

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: Aplikasi DBS20: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 25mm: Ukuran Kontrol: 3/4 Inci Connection: Instalasi Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE ...
  • 3/4 Inch automatic mini small size plastic water level control float valve for water tank

    3/4 Inci otomatis ukuran leutik palastik tingkat cai tingkat klep ngambang pikeun bak cai

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: Aplikasi DBS20: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 25mm: Ukuran Kontrol: 3/4 Inci Connection: Instalasi Thread Lalaki: Jero Inlet Sertipikat CE Garansi: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE ...
  • 3/4 inch automatic plastic ball float valve water level control valve for miniature water tank

    3/4 inci bal plastik otomatis ngambang klep tingkat cai klep pikeun bak cai miniatur

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN20 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 25mm Structure: Control Size: 3 / Bahan 4 Inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Ab ...
  • Wiir Brand 3/4 inch hydraulic float valve automatic water level controller valve for water tank

    Wiir Brand 3/4 inci klep ngambang hidrolik klep tingkat cai otomatis pikeun koper cai

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN20 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 25mm Structure: Control Size: 3 / Bahan 4 Inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: Sértipikasi 5-10 Taun ...
  • Wiir Brand Side Inlet Automatic Household Mini Plastic High Flow Water Float Valve

    Wiir Brand Side Inlet Otomatis Rumah Tangga Mini Plastik Aliran Tinggi Aliran Cai Ngapung

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Model: DND20 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 25mm Structure: Control Size: 3 / Bahan 4 Inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan A ...
  • Wiir Brand Fully Automatic Water Level Control Valve Water Refill Hydraulic Float Valve

    Wiir Brand Sepuh Otomatis Kontrol Tingkat Cai Klep Cai ngeusian Hidrolik Ngapung Klep

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Model: DND20 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 25mm Structure: Control Size: 3 / Bahan 4 Inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan A ...
123456 Teras> >> Halaman 1/16