Tentang Kami

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.

Pabrik

Ukuran Pabrik: 1.000-3.000 méter pasagi

Nilai Kaluaran

Nilai Kaluaran Tahunan: US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta

Pabrikan

Nilai Kaluaran Tahunan: US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD. perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka Éropa \ Amérika \ Wétan Tengah \ Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses!

Kapasitas Dagang

Asia Tenggara
%
Éropa Kulon
%
Daérah séjén
%
fd