3/4 ″ Saringan Cai

  • 3/4 inch 304 stainless steel mesh household pipeline water strainer purifier water filter

    3/4 inci 304 stainless steel bolong rumah tangga pipa cai saringan panyaring cai saringan

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT20-100 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 500000 Potongan / Potongan per ...
  • 100 Mesh 3/4inch inline mesh strainer household pre filter water purifier strainer high flow irrigation water filter

    100 bolong 3/4 inci inline bolong saringan rumah tangga pre filter cai purifier saringan aliran cai luhur irigasi saringan

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT20-100 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • Customized color 3 / 4 inch water strainer garden hose inlet filter water purifier

    Warna khusus 3/4 inci cai saringan taman selang inlet filter pemurni cai

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT20-40 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Khususisasi Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuh: Kamampuh Pasokan Kamampuan 1L: 500000 Potongan / Potongan per Mont ...
  • 3 / 4 inch Cold water pressure washers pump protective garden hose inlet filter water strainer

    3/4 inci Pencuci tekanan cai tiis ngompa sél taman pelindung inlet filter saringan cai

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jasa Layanan Disayogikeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Larapna: Sumber Daya Rumah Tangga: Tipe Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi Nomer Model OEM: Ukuran FIT20-40: Warna 3/4 Inci: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Pangiriman Sellin ...
  • Garden pond 3/4inch inline mesh strainer water pump filter high flow pipeline water filter

    Balong kebon 3/4 inci inline bolong saringan pompa cai filter saringan aliran pipa aliran tinggi

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Model Model: FIT20-40 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • FIT20-100 3/4 Inch household Pre-filtration irrigation garden hosse pipeline purifier water filter

    FIT20-100 3/4 Inci rumah tangga Pra-filtrasi irigasi taman hosse pipa pemurni cai filter

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jasa Layanan Disayogikeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Larapna: Sumber Daya Rumah Tangga: Tipe Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi Nomer Modél OEM: FIT20-100 Ukuran: 3/4 Inci Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Unit Jual Pangiriman: Item tunggal Paket tunggal s. ..