1 Filter Saringan Cai

  • 40 mesh household outdoor water strainer irrigation water filter

    40 bolong rumah tangga kerak cai saringan cai irigasi saringan

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT25-40 Saatos-Jasa Pelayanan Disayogikeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Sertifikasi: ce Use: Aplikasi Rumah Tangga Pra-Filtrasi: Luar, Bumi Sumber Daya: Ukuran Manual: 1 Inci Warna: Tekenan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Jenis: cai pre filter Pakét & Pangiriman Se ...
  • Portable 304 Stainless steel mesh 1inch inline 100 Mesh mesh strainer water pump filter irrigation water filter

    Portabel 304 Stainless steel bolong 1 inci inline 100 Bolong bolong saringan pompa cai saringan irigasi saringan cai

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT25-100 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Working Pressure: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Pangiriman ...
  • Accept oem water pump filter irrigation water filter pipeline water strainer with 100 mesh stainless steel screen

    Narima oem pompa cai saringan irigasi saringan cai pipa saringan cai saringan sareng layar bolong 100 saring

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT25-100 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply A ...
  • 1 inch purifier pump filter 40 Mesh irrigation water filter water strainer

    Saringan pompa pemurni 1 inci 40 saringan cai saringan cai bolong saringan cai

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: Jumlah Model WEIER atanapi OEM: Ukuran FIT25-40: 1 Inci Warna: Tekanan Gawe Bodas atanapi Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuh: Kamampuh Pasokan Kamampuan 1L: 500000 Potongan / Pi ...
  • 1 inch 40 Mesh irrigation garden hosse water filter water strainer for filter dirty sand impurity

    1 inci 40 Bolong irigasi kebon hosse cai saringan cai saringan pikeun saringan rereged keusik kotor

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-penjualan Dihasilkeun: Suku cadang gratis Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Tipe Listrik: saringan cai sateuacanna Paké: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Merk Nami: WEIER atanapi OEM Model Model: FIT25-40 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Pangiriman Unit Jual: Single ...
  • 304 Stainless steel mesh 1inch inline mesh strainer water pump filter irrigation high flow pipeline filter

    304 stainless steel bolong 1 inci inline bolong saringan pompa cai saringan irigasi saringan pipa aliran tinggi

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT25-100 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kamampuh: 1L Supply Ability Ability Ability: 500000 Potongan / Potongan per Bulan. ..