1/2 ″ Saringan Cai

  • Garden Pond Household pre filter water purifier strainer high flow pipeline filter

    Taman Kolam Rumah Tangga pra saringan panyucian cai saringan aliran pipa aliran luhur

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-40 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • 100 Mesh Screen 1/2 Garden pond inline mesh strainer filter housing pipeline water filter

    Layar 100 bolong 1/2 Taman kolam inline bolong saringan perumahan pipa cai filter

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-100 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • Garden pond 1 / 2 inch Inline mesh strainer water pump filter Irrigation high flow pipeline filter

    Balong kebon 1/2 inci Inline bolong saringan pompa cai saringan Irigasi saringan pipa aliran tinggi

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-40 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Working Pressure: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Pangiriman ...
  • 304 stainless steel mesh pipeline water filter water strainer 1inch

    304 stainless steel bolong pipa cai filter cai saringan 1 inci

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT25-40 Ukuran: 1 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Suplai Kamampuhan Suplai Kamampuan: 500000 Potongan / Potongan per Bulan. ..
  • Garden Pond 1/2inch inline mesh strainer water pump filter irrigation high irrigation water filter

    Taman Kolam 1/2 inci inline bolong saringan pompa cai saringan irigasi saringan cai irigasi tinggi

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-100 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Pangiriman Jual Unit: Single item Single. ..
  • Household inline mesh water purifier strainer irrigation high flow pipeline filter

    Rumah tangga inline bolong cai pemurni saringan irigasi saringan pipa aliran tinggi

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-40 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...
  • 1/2 inch inline mesh water strainer irrigation water filter for garden pond

    1/2 inci inline bolong saringan cai saringan cai irigasi kanggo kolam kebon

    Ihtisar Rincian Gancang Saatos-Jualan Dihasilkeun: teu aya Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Luar, Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: cai pre filter Pamakéan: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: WEIER atanapi OEM Modél Nomer: FIT15-100 Ukuran: 1/2 Inci Warna: Bodas atanapi Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Supply Ability Supply ...