1 ″ Inlet Top

  • Practical Water Tank Water Level Control Valve  Fully Automatic Plastic Float Valve 1 Inch

    Tangki Cai Cai Praktis Katup Kontrol Sepuh Otomatis Plastik Ngapung Klep 1 Inci

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Nami Merk: WIIR Nomer Modél: DBS25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 unt ...
  • 1 inch mechanical floating ball plastic automatic water level control water tank float valve

    1 inci bal mékanis ngambang plastik tingkat cai otomatis kendali cai klep ngambang

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Nami Merk: WIIR Nomer Modél: DBS25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • 1 inch inside type water level automatic control vertical small float valve for tank

    1 inci di jero tingkat cai kadali otomatis nangtung klep ngambang leutik pikeun tank

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Nami Merk: WIIR Nomer Modél: DBS25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • 1inch white plastic water level control valve float valve for boiler

    1 inci klep kontrol tingkat cai bodas klep ngambang pikeun alat keur ngagolakkeun

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNS25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Garansi: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 500000 ...
  • Durable 1" Automatic Water Level Control Valve Floating Ball Valve

    Tahan 1 "Otomatis Cai Level Control Valve Floating Ball Valve

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNS25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Garansi: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 500000 ...
  • Automatic reliable MINI automatic aquarium water level control float valve

    Otomatis dipercaya tingkat MINI otomatis akuarium tingkat cai klep ngambang

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNS25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Tés Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 ...
  • New model small water tank automatic water level control valve vertical float valve

    Modél anyar tank cai leutik tingkat cai otomatis klep kontrol klep ngambang nangtung

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNS25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: CE Garansi: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 500000 ...
  • 1 Inch Plastic Automatic Water Tower Top Inlet Float Ball Valve Control Valve For Water Tank

    1 Inci Plastik Otomatis Menara Cai Top Inlet Float Ball Valve Control Valve Pikeun Water Tank

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Nami Merk: WIIR Nomer Modél: DBS25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 unt ...
  • 1" Automatic Water Level Control Valve Tower Tank Floating Ball Valve Vertical Interior

    1 "Otomatis Cai Level Control Valve Tower Tank Floating Ball Valve Vertical Interior

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Nami Merk: WIIR Nomer Modél: DBS25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • Wiir Brand One Inch Inside Type Mini Plastic Float Valve Water Tank Float Valve

    Wiir Brand One Inch Inside Type Mini Plastik Float Valve Water Tank Float Valve

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNS25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Tés Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sértipikat: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 ...
  • 1" Automatic Water Level Control Float Valve Switch For Water Tank

    1 "Saklar Cai Tingkat Kontrol Ngapung Valve Otomatis Pikeun Tangki Cai

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: Aplikasi DBS25: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 32mm: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE ...
  • 1 Inch miniature water level control water tank traditional float valve switch

    1 Inci miniatur tingkat cai bak cai tangki ngambang tradisional saklar ngambang

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: Aplikasi DBS25: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 32mm: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE ...
12 Teras> >> Halaman 1/2