1 ″ Sisi Inlet

  • 1 Inch Automatic Water Tank Side Inlet Mini Ball Float Level control valve

    1 Inci Otomatis Tangki Cai Sisi Inlet Mini Ball Float Level control klep

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Sah ti taun 2020-08-19 dugi ka 2025-08 -...
  • Water tank automatic filling control valve 1 Inch water tower float valve

    Tangki cai otomatis ngeusian klep kontrol 1 Inci klep ngambang cai

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • Installed Inside The Tank Automatic Water Level Control Valve Tower Tank Floating Ball Valve

    Dipasang Di jero Tangki Otomatis Cai Level Control Valve Tower Tank Floating Ball Valve

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • Automatic Water Level Control Valve Parallel Vertical Installation Ball Float Valve for Water Tank Pool

    Otomatis Cai Level Control Valve Paralel Vertical Instalasi Ball Float Valve for Water Tank Pool

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • 1 inch inside type automatic water fill level control valve float shut off valve for water tank

    1 inci di jero tipe cai otomatis ngeusian tingkat kontrol klep ngambang pareuman klep pikeun bak cai

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Nomer Modél: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: 32mm Struktur: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Jalu: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi Produk CE Sertifikasi. Valid ti 2020-08-19 dugi ka 2025-0 ...
  • 1 Inch automatic mini small size plastic water float valve for water tank float ball valve

    1 Inci otomatis mini ukuran leutik klep ngambang cai pikeun tank cai ngambang klep bal

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Modél Nomer: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 32mm: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE C ...
  • 1 Inch Automatic Water Level Control Valve Floating Ball Valve For Water Tank

    1 Inci Otomatis Kontrol Tingkat Cai Klep Ngapung Bola Klep Pikeun Cai Cai

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Dukungan khusus: OEM Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: WIIR Modél Nomer: DB25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 32mm: Ukuran Kontrol: Sambungan 1 Inci: Pamasangan Thread Lalaki: Sértipikat Inlet Sisi jero: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Sertifikasi: CE Sertifikasi Produk CE Cer ...
  • 1 Inch inside type high flow water float valve hydraulic water tank float ball valve

    1 Inci jero jinis aliran cai luhur ngambang klep tank cai hidrolik ngambang klep bal

    Tinjauan Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DNB25 Application: Suhu Umum Média: Daya Suhu Normal: Média Hidrolik: Ukuran Port Cai: Struktur 32mm: Ukuran Kontrol: 1 Inci Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu : Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Bungkus & a ...
  • Wiir brand 1 inch fully automatic mini water level control valve normal temperature water control valve

    Wiir brand 1 inci klep kontrol tingkat cai mini otomatis pinuh klep kontrol cai suhu normal

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 32mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Abil ...
  • Wiir Brand Automatic Hydraulic Plastic Aquarium Water Fill Valve Water Floating Ball Valve

    Wiir Brand Otomatis Hidrolik Plastik Akuarium Cai ngeusian Klep Cai Ngapung Bola Klep

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DND25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 30mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu : Garansi CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Ab ...
  • Wiir Brand Plastic Float Valve Manufacturer Wholesale Nylon PA66 Auto Water Level Control Valve

    Wiir Brand Plastik Float Valve Produsén Grosir nilon PA66 Auto Water Level Control Valve

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 32mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Abil ...
  • Wiir Brand Normal Temperature Plastic Automatic Hydraulic Float Valve For Water Tank

    Wiir Brand Suhu Normal Plastik Otomatis Hidrolik Klep Ngapung Pikeun Tangki Cai

    Ihtisar Rincian Gancang: Float Valves Tempat Asalna: Zhejiang, China Brand Brand: WEIER atanapi OEM Model Number: DN25 Application: General Temperature of Media: Normal Temperature Power: Hydraulic Media: Water Port Size: 32mm Structure: Control Size: 1 Inch Bahan: Nylon PA66 Warna: Bodas atanapi Disesuaikan Tekanan Gawe: 0,01Mpa-1.0Mpa Sambungan: Sértipikat Thread Jalu: Jaminan CE: 3 Taun Kahirupan: 5-10 Taun Pasokan Abil ...
123 Teras> >> Halaman 1/3