1 inci 40 Bolong irigasi kebon hosse cai saringan cai saringan pikeun saringan rereged keusik kotor

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Suku cadang gratis
Garansi:1 Taun, 3 Taun
Aplikasi:Luar, Rumah Tangga
Sumber Kakuatan:Listrik
Jenis:saringan pra cai
Anggo:Pra-Saringan Rumah Tangga
Sertifikasi:ce
Tempat Asalna:Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:WEIER atanapi OEM
Jumlah modél:FIT25-40
Ukuran:1 inci
Warna:Bodas atanapi Disaluyukeun
Tekanan Gawe:0.01Mpa-1.0Mpa
Sertipikat:CE
Kahirupan:5-10 Taun
Kapasitas:1L

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 49.5X40X54 cm
Beurat kotor tunggal: 23.500 kg
Tipe Paket: Paket Ékspor Standar
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 2000 2001 - 5000 5001 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 3 7 15 Pikeun disawalakeun

1 inci 40 Bolong irigasi kebon hosse cai saringan cai saringan pikeun saringan rereged keusik kotor

Banner

Rincian Produk

Fitur:

Cegah asup partikel keusik sareng sédimén sanés ka sistem cai
Tahan tekanan cai tinggi, gampang dibongkar, diberesihkeun sareng dipasang deui
Saringan luhur didamel hideung Nylon PA66 luhur kalayan tahan UV
Hapus PC Bowl pikeun ningali iraha layar kedah diberesihan
304Stainless Steel filter screen pernah keyeng.

 

MODEL Palabuhan UKURAN SIZE MESH TEKANAN KERJA
FIT15-40 1/2 ″ Pipe Inlet 40 bolong 0,1-10KG0,01-1,0Mpa(1.5-150PS)
FIT20-40 3 /4″ Pipa Inlet 40 bolong
FIT25-40 1″ Pipa Inlet 40 bolong
FIT15-100 1/2 ″ Pipa Inlet 100 bolong
FIT20-100 3 /4 Pipa Inlet 100 bolong
FIT25-100 1″ Pipa Inlet 100 bolong

Produk Patali

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses! 

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A: Kami pabrik kalayan patén. Kami ngajamin harga kalapa kalayan kualitas anu saé.
 
Q2: Naha anjeun nawiskeun sampel?
A: Urang nawiskeun 2-3 sampel gratis.
 
Q3: Pamayaran anu mana anu anjeun tampi?
A: Kami nampi pembayaran TT (transfer bank), Jaminan Perdagangan, Western Union pikeun mastikeun teu aya résiko pikeun ngalakukeun bisnis sareng kami.
 
Q4: Iraha anjeun badé nganteurkeun kargo saatos mayar?
A: Kami gaduh kapasitas produksi anu ageung, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman gancang bahkan pikeun seueur. Kami biasana gaduh saham anu seueur pikeun kaseueuran produk.
 
Q5: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM sareng ngarobih?
A: Kalayan tim téknis profesional sareng tim desain, urang tiasa ngadamel produk anu disesuaikan numutkeun sampel anjeun atanapi gambar.
 
Q6: Naha anjeun ngagaduhan jaminan kualitas?
A: Leres, sadaya produk kami ditutupan ku garansi 12-bulan dina panggunaan normal. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal ngalakukeun sagala cara pikeun nyenangkeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami