Wiir Brand Inside tipe aliran cai tingkat luhur ngambang klep tank cai ngambang klep bal

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Ngapung Katup
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
WEIER atanapi OEM
Jumlah modél:
DTS15
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu normal
Kakuatan:
Hidrolik
Média:
Cai
Ukuran Pelabuhan:
20mm
Struktur:
Kadali
Ukuran:
1/2 inci
Bahan:
Nilon PA66
Warna:
Bodas atanapi Disaluyukeun
Tekanan Gawe:
0.01Mpa-1.0Mpa
Sambungan:
Thread Lalaki
SertipikatCE
Garansi: 3 Taun
Kahirupan: 5-10 Taun
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai: 500000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Paket Ékspor Standar
Palabuhan
NINGBO / SHANGHAI
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Wiir Brand Inside tipe aliran cai tingkat luhur ngambang klep tank cai ngambang klep bal

Katerangan
1. klep kontrol tingkat cai ieu mangrupikeun produk anu dipaténkeun tibatan klep ngambang tradisional.
2. Éta ngatur suplai cai sareng lirén numutkeun tingkat cai.
3. ukuran leutik, debit cai ageung sareng tiasa ngahémat langkung ti 60% cai.
4. karat resisitant ku screw stainless steel.
5. Klep kontrol tingkat cai ieu parantos seueur dianggo dina cai nginum sato, bak cai, cooler hawa, wc, kolam renang, akuarium, ketel, tanaga surya.

Banner

 

Rincian Produk

 

Modél Pamasangan Suhu Ukuranna Tekanan damel Lumaku
DTS15 Di jero ≤100 ℃ Satengah inci 1/2 ″ 0.01MPa ~ 1.0MPa Cai bersih

MODEL SIZE JENIS MATERI Pamasangan SUHU TEKANAN KERJA DILARANGKEUN
DT15 1/2 ″ Inlet Samping PC Jeroan ≤100 ℃ 0,1-10KG0.01-1.0MPa

(1.5-150PSI)

Cai bersih
DTS15 1/2 ″ Inlet Top
DT20 3/4 ″ Inlet Samping
DTS20 3/4 ″ TopInlet

Kami produsén profesional katup ngambang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun dina waktosna!

Produk Pelated

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses! 

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A: Kami pabrik kalayan patén. Kami ngajamin harga kalapa kalayan kualitas anu saé.
 
Q2: Naha anjeun nawiskeun sampel?
A: Urang nawiskeun 2-3 sampel gratis.
 
Q3: Pamayaran anu mana anu anjeun tampi?
A: Kami nampi pembayaran TT (transfer bank), Jaminan Perdagangan, Western Union pikeun mastikeun teu aya résiko pikeun ngalakukeun bisnis sareng kami.
 
Q4: Iraha anjeun badé nganteurkeun kargo saatos mayar?
A: Kami gaduh kapasitas produksi anu ageung, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman gancang bahkan pikeun seueur. Kami biasana gaduh saham anu seueur pikeun kaseueuran produk.
 
Q5: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM sareng ngarobih?
A: Kalayan tim téknis profesional sareng tim desain, urang tiasa ngadamel produk anu disesuaikan numutkeun sampel anjeun atanapi gambar.
 
Q6: Naha anjeun ngagaduhan jaminan kualitas?
A: Leres, sadaya produk kami ditutupan ku garansi 12-bulan dina panggunaan normal. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal ngalakukeun sagala cara pikeun nyenangkeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami