Jero Cai Tangki Cai Menara Cai Level Valve Control Valve Float Valve

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Ngapung Katup
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
WIIR
Jumlah modél:
DBS15
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu normal
Kakuatan:
Hidrolik
Média:
Cai
Ukuran Pelabuhan:
20mm
Struktur:
Kadali
Ukuran:
1/2 inci
Sambungan:
Thread Lalaki
Pamasangan:
Inlet Sisi jero
Sértipikat : CE
Garansi: 3 Taun
Kahirupan: 5-10 Taun
Sertifikasi Produk certification
CE Certified.

Sah ti 2020-08-19 dugi ka 2025-08-20

Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Paket Ékspor Standar
Palabuhan
NINGBO / SHANGHAI
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Jero Cai Tangki Cai Menara Cai Level Valve Control Valve Float Valve

 

CIRI:

Klep Kontrol Tingkat AUTOMATIK AUTOMATIK mangrupikeun produk anu dipaténkeun, Daripada klep ngambang klasik. Éta sacara otomatis nyuplai sareng ngeureunkeun cai numutkeun parobihan tingkat cai.

 

PRINSIP KERJA:

Nalika tingkat cai naék kana garis wates cai, klep kontrol tingkat cai bakal lirén nyayogikeun cai sakaligus; nalika tingkat cai bak cai murag, klep bakal mimiti nyayogikeun cai sacara otomatis.

 

 

MODEL SIZE JENIS MATERI Pamasangan SUHU TEKANAN KERJA DILARANGKEUN
DB15 1/2 ″ Inlet Samping Nilon & PC Jeroan ≤100 °

0,1-10KG

0.01-1.0MPa

(1.5-150PSI)

Cai bersih
DBS15 1/2 ″ Luhur Lebetkeun
DB20 3/4 ″ Inlet Samping
DBS20 3/4 Luhur Lebetkeun
DB25 1 Inlet Samping
DBS25 1 Luhur Lebetkeun

 

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.perenahna di Wenzhou Cina. Kami salah sahiji pabrik unggulan dina penghematan cai anu didaptarkeun, dikhususkeun dina ngahasilkeun klep kontrol tingkat cai otomatis panganyarna sareng produk anu aya hubunganana. Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat anu dipaténkeun. Kalayan tim téknis propésional, alat produksi canggih sareng alat tés anu pas, kami gaduh kamampuan mendesain sareng OEM numutkeun kabutuhan khusus anjeun. Produk kami parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun hubungan bisnis kahareup sareng silih sukses! 

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 
A: Kami pabrik kalayan patén. Kami ngajamin harga kalapa kalayan kualitas anu saé.
 
Q2: Naha anjeun nawiskeun sampel?
A: Urang nawiskeun 2-3 sampel gratis.
 
Q3: Pamayaran anu mana anu anjeun tampi?
A: Kami nampi pembayaran TT (transfer bank), Jaminan Perdagangan, Western Union pikeun mastikeun teu aya résiko pikeun ngalakukeun bisnis sareng kami.
 
Q4: Iraha anjeun badé nganteurkeun kargo saatos mayar?
A: Kami gaduh kapasitas produksi anu ageung, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman gancang bahkan pikeun seueur. Kami biasana gaduh saham anu seueur pikeun kaseueuran produk.
 
Q5: Naha anjeun nawiskeun jasa OEM sareng ngarobih?
A: Kalayan tim téknis profesional sareng tim desain, urang tiasa ngadamel produk anu disesuaikan numutkeun sampel anjeun atanapi gambar.
 
Q6: Naha anjeun ngagaduhan jaminan kualitas?
A: Leres, sadaya produk kami ditutupan ku garansi 12-bulan dina panggunaan normal. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal ngalakukeun sagala cara pikeun nyenangkeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami